Venter på «hagemøbel-bruk-vær»

Ja, som nevnt i forrige post; hagemøblene er på plass. Nå er det bare å håpe at været kan bli litt varmere så jeg kan få brukt dem mer. mens jeg venter driver jeg å leser litt bøker og ser litt film. Ja, er jo på job men det gidder jeg ikke si noe om. Film og bøker er mer moro 😉

Har lenge tenkt at det er noen bøker en bare MÅ lese, men årene har gått og det har blitt med tanken. Sport og trening har kommet først, og lesing har ikke vært prioritert. Så hvorfor driver jeg å leser bøker nå – vell, EN bok for å være ærlig. Jo, for samboeren min lurte på hva jeg skulle gjøre når jeg satt i de nye hagemøblene?

«Spise og drikke vin», svarte jeg. Replikken i retur var som følgende : » Så, det vil si du kun skal bruke de til dette, og resten av tiden skal de ikke brukes?»

Eh – godt poeng! Hva gjør en når man skal sitte å bare sløve og kose seg. Kan jo fort bli kjedelig bare glo i luften Det var da jeg kom på mine gamle ideer om klassikere som burde leses. Jeg har allerede begynt, og lurer veldig på hvorfor jeg ikke har lest denne klassikeren før.

"Krig og fred" av Lev Tolstoj

«Krig og Fred» av Tolstoj. Den er faktisk god! Må innrømme at jeg var bombesikker på at den var kjedelig og at det villa ta år komme gjennom den, men nei…. Har du lest den?

Jeg er ikke noe særlig på bokomtaler, så jeg lar andre ta seg av det. I denne bloggen finner du mer informasjon, både om Tolstoj og boka. Sjekk den ut!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *