Vårsol og påskeklar bil

Våren er en deilig tid og i skrivende stund skinner solen og gradene stiger. Jeg skal bare ha bilen på kontroll EU, noe jeg tror går som smurt, og deretter er den igrunnen påskeklar. Det kan jo være greit, mener jeg! Påsken blir ofte brukt til noen turer hit og dit og da er det som kjent greit å ha en bil å kjøre med.

Påskekrimmen er også klar. Jeg er stor fan av Jo Nesbø, en ekte multikunstner. Både musikken hans og bøkene hans er jo helt supre etter min smak. Har skaffet meg den siste Harry Hole boka – Tørst – og den gleder jeg meg til å kose meg med i påsken. Da skal jeg sitte i solveggen med litt øl og påskemarsipan og bare nyte livet!

Har kjøpt boka i gave til muttern også. Hun er like glad i å lese som meg, så hun blir nok veldig fornøyd med den påskegaven!

påskekrim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *