Tur til hovedstaden i helga

Ja da blir det tur til kongerikets hovedstad til helgen.

Gleder meg til og treffe både familie og gamle venner. 😀

Jeg skal blant annet treffe en gammel studiekompis av meg. Vi gikk på idrettshøyskolen sammen. Han jobber nå på den samme skolen som lærer. Så han har lovet meg en omvisning på gamle trakter.

Jeg tenker at jeg skal være smart og kjøre til Oslo med bilen min. Jeg mener siden jeg ikke vil ha bruk for bilen mens jeg er der så passer det bra å levere den inn på verksted der da. Men jeg har jo ike noe kjennskap til noen verksteder der borte. Så jeg gikk på hjemmesiden til det verkstedet jeg bruker her hjemme, og tror du ikke det var en kanpp i søkefeltet hvor det stod: finn verksted i Oslo.

bilverksted oslo

Da ble jeg både lettet og glad. Det var bare så enkelt 😉 Jeg får bruke de jeg alt er kjent med å som jeg stoler på, jeg slipper og lete meg frem etter noen nye.

stoler på

Denne helgen vet jeg blir en god helg.

Har alt pakket ferdig og er så å si klar til avreise.

biltur

Dere får ha en fortsatt fin uke hvor enn dere måtte befinne der!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *