Treningssenter eller hjemmegym

Er begynt på 3-splitt programmet mitt, men sliter litt med tiden. Normalt sett har jeg god tid til å stikke på gymmen, men i det siste har det vært litt kronglete. Har derfor lurt på om jeg skulle kjøpe meg noe utstyr å ha hjemme. Problemet er at når jeg leter på nett finner jeg ut at jeg må ha alt 😉 Derfor har jeg vurdert en hjemmegym. Du vet et slikt stativ hvor der er benk, avlasting for barbells og leg curl med mer. Koster litt men finnes jo mange gode lån 5000 der ute. Klare å betale det raskt ned så blir lite i renteutgifter.  Tenkte på noe i denne duren:

Bilderesultat for hjemmegym

Tror en slik dekker de fleste øvelsene jeg bruker, og noen til. Litt bedre råd og mer plass i huset – da hadde jeg nok gått for noe ala dette:

Bilderesultat for hjemmegym

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *