Tjene penger på interessen min

Satt og snakket med en kamerat her om dagen. Vi var innom det meste og løste en del verdensproblemer underveis! Slik det seg hør og bør når man skravler over en øl eller to.

Vi kom blant annet inn på bloggen min og det at jeg faktisk kan og vet mye om trening og sport. Vi snakket også om hvordan mange tjener penger på å blogge. Vi surfet litt på nettet og kom over noe som het adtraction, et affiliate- nettverk. Jeg lurer på om jeg skal sette meg litt inn i dette og se om det kan være noe for meg og bloggen?
Noen som har noen erfaringer?

Ellers går det i vårrengjøring her og klargjøring til en forhåpentligvis lang grillsesong. Deilig å jobbe ute, samt sjaue litt. Gratis trening og så blir det fint i tillegg :-)

gjøre klart

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *