Lyst til å prøve nye treningsformer

2017 har jeg bestemt skal være året jeg prøver noe nytt. Har blant annet lyst til å være med en kompis på trening. Han driver med såkalt strongman-trening. Er helt rått!! Har vært å sett litt der de driver med alle slags rare øvelser. Dekk er faktisk treningsutstyr for disse folka…

Bilderesultat for strongman

Jeg har selvsagt ikke tenkt kaste meg over de aller tyngste øvelsene, men ta det på eget nivå. Det må man jo. Blir ikke strongman ved å bare tenke på det 😉 Det jeg synes er moro med den treningen er at man bruker kroppen så forskjellig. Virkelig utfordrende både for alle muskler og kondisjon.

Har også vurdert CrossFit. Det er blitt veldig trendy, men er egentlig trening som har vært bestandig. Nå er det bare satt inn i et system som gir den ekstra utfordringen. Må jo komme meg i form til snøen forsvinner og jeg skal ut på tur.

Får tenke litt på hvordan jeg kan legge inn noe nytt, samtidig som jeg beholder så mye som mulig av det jeg allerede gjør. Kan ikke legge på mer tid, men kan endre.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *