Gaver til samboeren?

Det er den tiden på året igjen, samboeren har bursdag! Hva skal jeg finne på denne gang da? Det er alltid like vanskelig hvert år synes jeg, men det hjelper å forsøke og fiske litt i forveien! Jeg begynte å spørre og grave for noen uker siden og tydeligvis har hun begynt å få interesse for matlaging. Ja du hørte hva jeg sa, Kitchentime! Jeg klager selvfølgelig ikke på denne nyfunne hobbyen, men man trenger visst veldig mye forskjellig utstyr for at man skal lykkes vel med denne matlagingen, ifølge henne. Noe som faktisk gjør det enklere for meg, siden hun gav meg en lang liste saker som hun ville ha til sitt kjøkken. Så jeg kjenner meg rolig nå når jeg vet at hun garantert kommer å få noe hun ønsker seg. Det er som de sier: «Happy wife, happy life!»

Parmesanost og en rive på et bord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *