August og forberedelse til vinter

Joda, vet det enda er en stund til vinteren er her for fullt. Vi har først høst med mange fine sykkelturer i vente. MEN – jeg er likevell begynt så smått å se på trening gjennom vinteren. Har en del mål å trene mot denne vinteren, som du vet…

Det er slik at vinter krever annet utstyr og klær enn nå, og det er greit å bare fikse det før det plutselig er «for sent». Ja, innrømmer glatt at en blir noe hekta på sportsklær og utstyr. Jeg liker å ha utstyret i orden og gode treningsklær er viktig for meg. Akkurat nå er det faktisk ingen av delene jeg leter etter…

Fremover nå skal jeg på en del sykkelturer sammen med et gjeng som bor et stykke unna. Hadde egentlig tenkt sykle til treffstedet, men innser at det kan bli litt i overkant med tanke på at vi skal sykle ganske langt. Så da blir det latmannsvarianten 😉 kaste sykkelen bakpå bilen, så da trenger jeg et godt sykkelstativ. Kom over et Clipon stativ, virker greit nok for noen turer med bilen.

Vintertrening er viktig! Er da vi legger et godt grunnlag for neste sommer og fine turer i 2015 😉 Det kryr av tips og hjelp på veien. Denne gangen har jeg tatt meg den frihet og låne fra sykkelmagasinet. Her får du god hjelp, gjennom interjuet, om du trenger et startpunkt.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *